VOORDELEN

Op 20 mei wordt door het OCMW van Boom voor de eerste maal het jobevent “PLUG-IN Jobs aan de stroom” georganiseerd. Dit event gaat door in congrescentrum De Pitte (Provinciaal Recreatiedomein De Schorre) in Boom. Er is een specifiek aanbod voor werkzoekenden en werkgevers.

Voor de werkzoekenden worden doorlopend vormingen aangeboden. Wie op zoek is naar werk kan bovendien een hele dag terecht op de jobbeurs waar alle openstaande vacatures in de regio worden bekendgemaakt. In de digitale sollicitatiehoek kunnen werkzoekenden onder begeleiding onmiddellijk solliciteren. Op de vacaturemarkt bieden bedrijven en begeleidingsdiensten zich bovendien zelf aan. Kom zeker een kijkje nemen en vind een job die bij je past! Lees meer.

Het aanbod voor de werkgevers bestaat uit twee luiken. Er wordt ten eerste vorming en mogelijkheid tot netwerken aangeboden. Daarnaast krijgen bedrijven ook de kans om hun bedrijf en hun vacatures in de kijker te plaatsen met een informatiestand op de jobbeurs. Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om hun vacatures te tonen zonder zelf fysiek aanwezig te zijn. Dit alles wordt gratis aangeboden. Lees meer.

Het concept

Werkzoekenden

Werkgevers

OVER ONS

Op 20 mei wordt door het OCMW van Boom voor de eerste maal het jobevent “PLUG-IN Jobs aan de stroom” georganiseerd. Dit event gaat door in congrescentrum De Pitte (Provinciaal Recreatiedomein De Schorre) in Boom. Er is een specifiek aanbod voor werkzoekenden en werkgevers.  Het vacatureaanbod van werkgevers uit de Rupelstreek wordt hier dichter bij de werkzoekenden gebracht. Bovendien is er, zowel voor werkzoekenden als werkgevers, een vormingsaanbod op maat.